En liten länkning

Här kan man titta in i fortsättningen om man ha lite uppdatering och inte läsa samma gamla inlägg om och om igen. För jag tänkte att det inte skulle hända så mycket mer här på ett tag.

Och när man ändå är i farten kan man kika lite här också om man vill.

Tack och kram.


Henriks 18-årspresent

Vad har vi nu gett oss in på?

Sommarnerven

Det rycker och drar lite i min sommar-nerv idag. Men så sätter jag på en julskiva och tänder ett litet ljus och vips, så känns det helt plötsligt alldeles jättebra och härligt med vinter och november.

Fars dag

Det blev ingen slips i år heller. Det har det förresten aldrig blivit – min pappa gillar inte slips. Jag tror nog aldrig jag har sett honom i det faktiskt. Eller jo, förresten, på hans och mammas bröllop. Fast då hade han nog fluga om jag minns rätt från bröllopsfotot som ligger nerpackat i någon gammal kartong i något gammalt förråd som någon har tappat bort nyckeln till. Eller slängt iväg med flit.

Hursomhelst: grattis pappa!

När jag förtjänar det som minst

Jag kom hem efter en tuff dag. Var alldeles för sur och alldeles för otrevlig. Slängde i dörrar. Klagade på oviktiga saker. Vägrade smaka på den nybakta drömtårtan. Satte mig ändå trots allt ganska motvilligt i soffan med mamma och Hanna och tog en kopp te men var väl inget vidare trevligt sällskap.

Egentligen borde jag nog fått en rejäl hederlig gammal utskällning klass 1, men istället flyger det fram ett litet paket och en röd ros från ingenstans. Älskade lilla famlij. Bara för att jag inte alls förtjänade det men ändå bevövde det så väl. Tack.


En liten uggla



Så bra det kan bli

Idag firade vi min lilla kusin som fyllde 18 häromveckan. Stort att fylla 18, och ännu större men tanke på att hon föddes alldeles för tidigt i 26:e veckan och då inte var större än ett vanligt paket med Bregott.
Eller Milda. Eller Lätt&Lagom. Eller vilket smör man nu tycker om.

Men så visst är det ett litet under ändå att hon sitter här idag och är alldels pigg och glad och att det enda kroppsliga menet hon har bara är lite snea tänder som så fint korrigeras med ett hederligt gammalt räls.
Annars inget mer. Frisk och stark som vilken nordanvind som helst. Tänk, så bra det kan bli ändå.


Några moln

Det har varit en härlig men molnig dag idag. Därför tyckte jag den här lilla illustrationen passade bra.

Jag blir nog ingen köttätare ändå

Sitter här och längtar en smula till min vackra sommarö. I helgen blev båten upptagen på land och nu är livet där ute liksom ganska definitivt slut för den här gången. Men vad tusan. Snart är det jul och sedan är det inte långt kvar tills måsarna skriar sig hesa igen. Härligt!

På tal om egentligen ingenting så gjorde jag en sådan otroligt korkad deal häromdagen. Jag har varit dum nog att ladda ner den där Let's deal-appen, ni vet, en såndär som bjuder på massor av bra klipp varje dag.
"Åk på spa en helg för bara 30 000 kr exklusive moms" ungefär.
Fast erbjudandena är faktiskt oftast väldigt bra.

Så häromdagen fick jag ett mail om att jag var speciellt utvald (såklart) och skulle få ta del av deras superduper-deal som innebar att man för endast 10 kronor kunde få ett sånt där Whopper Meal, eller vad det nu heter, från BurgerKing med dricka och allt, värde 69 kr. Som vanligt kunde jag inte motså ett fynd av denna klass, så inom loppet av fem minuter hade jag gjort en kortbetalning och fått en liten rabattkod skickad till mig via sms.

Jag har aldrig ätit på BurgerKing i hela mitt liv. Och för att vara extra tydlig så äter jag inte ens rött kött. Och pommesfrites har heller aldrig varit min grej. Men någonstans tror ändå någon del av mig att jag genom att köpa denna superdeal en dag skall bli världens snabbmatsälskare och på riktigt gå och hämta ut det där Whopper Mealet och med god aptit skölja ner det med en någon blaskig läsk som ingår i priset.
Ni förstår ju själva. Det kommer aldrig att ske, jag lovar.

Men ändå. Det var ju ett suveränt kap. Och om någon vill bli bjuden på ett rejält skrovmål är det bara att höra av sig. Rabattkoden gäller till och med den 9:e december.


Vackra, härliga, fantastiska, underbara sommarö...

RSS 2.0